Sammensæt din egen menu

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene. Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 575 /person. Uden gå-hjem-mad kr. 525. Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Minimum 40 personer.
OBS.  Ved bryllupper er prisen kr. 650 / person

Festmenu forår-sommer 2020

 

Velkomstdrink

  • Asti
  • Mousserende rosévin
  • Aperol m mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
  • Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
  • Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
  • Husets hyldeblomstdrink m hvidvin, danskvand, citron og rundet m en anelse cognac.

 

Forretter, vælg mellem:

  • Honning røget laks på leje af sæsonens grønt og urtecreme.
  • Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
  • Bagt torsk med tomat og basilikum. Dertil oliven tapanade.
  • Lakseroulade m dampede muslinger serveret på bund af krydderurter og hollandaise
  • Let røget svinemørbrad med syltede urter
  • Kyllingerillet m asparges
  • Sæsonens taps (3 slags)
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring pyntet m bacon og tomat
  • Varm forret: Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges

Alle anrettes portionsvis og flutes serveres til.

 

Hovedretten er en buffet af to slags kød, to slags kartofler, sauce og to slags grønt.
Man kan også blot vælge en ret. Vi garanterer, at der er mad nok
😊

  • Rosastegt oksefilet med basilikum og evt mild chili
  • Langtidsstegt kalve cuvette m pesto af krydderurter
  • Ingefær marineret skinkesteg (ikke røget) m lys svampesovs
  • Flæskesteg med sprød svær og sommergrønt
  • Farseret svinekam med løvstikke
  • Kyllingebryst rullet i friske krydderurter og viklet m bacon.
  • Rosastegt oksemørbrad m champignon og strimlet peberfrugt (tillæg kr 20/person)


Tilbehør kartofler, vælg mellem:

  • Kogte nye kartofler m friskhakket persille (i sæson)
  • Nye kartofler vendt i timians smør
  • Kartoffel tortilla m/ løvstikke
  • Kartoffelbåde m aioli
  • Kartoffeltårn m bærkompot

 

Tilbehør sauce, vælg mellem:

  • Skysovs
  • Bearnaisesauce
  • svampesauce
  • Rødvinssauce

 

Tilbehør salat/råkost, 2 slags, vælg mellem:

  • Klassisk mixed grøn salat efter årstiden udbud
  • Cremet spidskålsalat tilsmagt rygeost og lime
  • Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
  • Tomatsalat med sorte oliven, rødløg, feta og frisk basilikum
  • salat m edamamebønner, friske grønne asparges, agurk og jordbær
  • Søs salat: salat af Feldsalat / Iceberg, mango, rødløg og sød chili
  • Sprød salat m/ spanske peber og ristet hampefrø
  • Fintsnittet blomkål med ærter og dild i let dressing

 

Dessert, vælg mellem:

  • Fransk Martel chokoladekage med rørt vaniljeis og hindbær coulis.
  • Sommerdrøm marengsbund m/hk mandler, bær og rabarberskum
  • Hindbær/chokolade mousse m/ rå-syltede bær
  • Hindbærtærte på marcipanbund med hjemmelavet hvid creme
  • Jordbær m/ mælkeskum og hyldeblomstsirup (efter 15.4).
  • Peberflamberet jordbær m/ rørt is. (efter 15.4.)

 

Natmad, vælg mellem:

  • Aspargessuppe m kødboller og flutes
  • Hønsekødsuppe m boller og flutes
  • Mini croissant m 3 slags fyld
  • Pølsebord: 2 slags pølse, lun leverpostej med bacon og 2 slags ost m tilbehør
  • Lav selv hot dog med det hele a la pølsevogn


Mulighed for leje af værelser til overnatning.

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
info@galleri-emmaus.dk

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere