Private fester

Sammensæt din egen menu

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene. Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 575 /person. Uden gå-hjem-mad kr. 525. Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Minimum 40 personer.
OBS.  Ved bryllupper er prisen kr. 650 / person

FESTMENU forår/sommer 2018

 

Velkomstdrink

  • Asti
  • Mousserende rosévin
  • Aperol m mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
  • Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
  • Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
  • Husets hyldeblomstdrink m hvidvin, danskvand, citron og rundet m en anelse cognac.

 

Forretter, vælg mellem:

  • Eksotisk rejecocktail m ananas, avocado, mango og forårsløg.
  • Rørt Laksetatar m rødløg og kapers, sauce verte.
  • Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
  • Laksefarseret rødtungeroulade på salat, pyntet m rejer og asparges, sauce verte.
  • Forår: Blinis m stenbiderrogn, løg og creme fraiche
  • Rose af spegeskinke på melonsalat, sauce verte.
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring pyntet m bacon og tomat
  • Vitello tonnato på salat pyntet med kapersbær (kogt kalvekød i tynde skiver m tunsauce)

Alle anrettes portionsvis og flutes serveres til.

  • Varm forret: Indbagt laks i fillodej m urter og kinesisk fiskesauce.
  • Varm forret: Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges

 

Hovedretten er en buffet af to slags kød, to slags kartofler, sauce og to slags grønt:

  • Rosastegt oksemørbrad m champignon og strimlet peberfrugt (tillæg kr 20/person)
  • Helstegt kalvefilet (gennemstegt) med champignon og strimlet peberfrugt
  • Kalvesteg m svampe og løg
  • Ingefær marineret skinkesteg (ikke røget) m lys svampesovs
  • Sprængt oksecuvette m flødepeberrodssovs
  • Svinekam med sprød svær
  • Hel svinemørbrad fyldt med lidt dijonsennep og valnødder
  • Kalkunbryst fyldt med semidried tomater og forårsløg
  • Kyllingebryst rullet i friske krydderurter og viklet m bacon.
  • Lammekrone marineret med hvidløg og timian

 

Tilbehør kartofler, vælg mellem:

  • Kogte nye kartofler m friskhakket persille (i sæson)
  • Små saltbagte kartofler
  • kartoffelroulade
  • Flødekartofler
  • Kartoffelbåd m aioli
  • Røsti

 

Tilbehør sauce, vælg mellem:

  • Skysovs
  • Bearnaisesauce
  • Gorgonzolasauce
  • Champignonsauce
  • Paprikasauce
  • Rødvinssauce.

 

Tilbehør salat/råkost, vælg mellem:

  • Klassisk mixed grøn salat efter årstiden udbud
  • Salat m bulgur og primører: gulerødder, radiser og sukkerærter m citronvinagrette
  • Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
  • Tomatsalat med sorte oliven, rødløg og frisk basilikum
  • Sommersalat m edamamebønner, friske grønne asparges, agurk og jordbær
  • Coleslaw med fennikel
  • Romainesalat m grønne bønner, løg, små bacontern og reven parmesanost
  • Gulerødder med honning og timian

 

Dessert, vælg mellem:

  • Gatau Marcel (fransk chokolade mousse-kage) med vaniljeis og hindbær coulis.
  • Hindbærtærte på marcipanbund m hjemmelavet hvid creme
  • Hjemmebagte nøddekurve m 3 slags is
  • Portionsanrettet gammeldags citronfromage i høje glas
  • Grand Manier soufflé (kold) med abrikossauce
  • Hjemmelavet islagkage med chokoladenet
  • Is-bar med rørt is, diverse toppings og sauce samt frisk frugtsalat efter årstiden. (Efter 15.4)

 

Natmad, vælg mellem:

  • Gullaschsuppe m flutes
  • Aspargessuppe m kødboller og flutes
  • Små croissanter m 3 slags fyld: pastrami m tyttebær/peberrod, hønsesalat og brie m figenkompot
  • 2 slags pølse, lun leverpostej med bacon og 3 slags ost m tilbehør
  • Pizzasnegle og pølsehorn
  • Lav selv hot dog med det hele a la pølsevogn


Mulighed for leje af værelser til overnatning.

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
info@galleri-emmaus.dk

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere