Sammensæt din egen menu

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene. Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 575 /person. Uden gå-hjem-mad kr. 525. Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Minimum 40 personer.
OBS.  Ved bryllupper er prisen kr. 650 / person

FESTMENU efteår/vinter 2019-2020

 

Velkomstdrink

  • Asti
  • Mousserende rosévin
  • Aperol m mousserende hvidvin, danskvand og appelsinjuice
  • Sommersby solbærcider
  • Tranebær-fiz, (tranebærjuice blandet m mousserende hvidvin)
  • Svensk æblecider uden alkohol

 

Forretter, vælg mellem:

  • Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
  • Varmrøget laks med valnødder anrettet på sprød salat og pyntet m rejer, dild og citron
  • Ørredmousse m rejer, rød kaviar og sprødstegt ruculasalat
  • Hjemmelavet fisketimbale af torsk, laks og spinat med dild/rød kaviardressing
  • Klassisk rejesalat: Gode store rejer på icebergsalat, asparges, hjemmelavet rosa dressing pyntet m citron, kaviar og tomat.
  • Røget andebryst i tynde skiver på salat af tyndskåret fennikel med appelsinfilet og dutter af grov sennep
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring pyntet m bacon og tomat
  • Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
  • Røget hellefisk med frisk tomatsalsa (tillæg kr 10/person)

Alle anrettes med let salat og flutes serveres til.

 

Hovedretten er en buffet af to slags kød, to slags kartofler, sauce og to slags grønt. 

  • Rosastegt kalvefilet med champignon og strimlet peberfrugt
  • Kalvesteg m svampe og løg
  • Kalvesteg stegt som vildt m bacon og vildtsovs
  • Skinkesteg (ikke røget) marineret med ingefær
  • Svinekam med sprød svær
  • Hel svinemørbrad fyldt med champignon, valnødder og hvidløg
  • Sprængt kalkunbryst fyldt med porrer og semidried tomater
  • Kylling inderfilet m urte-ostecreme og bacon
  • Lammekrone marineret med hvidløg og timian
  • Lammekølle marineret i øl og krydderurter
  • Rosa stegt oksemørbrad m champignon og strimlet peberfrugt (tillæg kr 25/person)
  • Dyreryg med portobella svampe og vildtsovs (tillæg kr 25/person)

 

Tilbehør kartofler/ris, vælg mellem:

  • Kogte kartofler m persille
  • Kartoffeltoppe m nødder, persille og purløg
  • Små saltbagte kartofler
  • Kartoffelgratin Romanov
  • Kartoffelbåde m aioli
  • Røsti
  • Ris pilau (finhakkede løg og grøntsager i safrankogte ris)

 

Tilbehør sauce, vælg mellem:

  • Skysovs
  • Rødvinssauce
  • Bearnaisesauce
  • Vildtsovs
  • Champignonsauce
  • Gorgonzolasauce

 

Tilbehør salat/råkost, 2 slags, vælg mellem:

  • Klassisk mixed grøn salat efter årstiden udbud
  • Stegte tern af grønne og gule squash m løg og cocktailtomater
  • Bønnesalat m grønne bønner, artiskokhjerter og rødløg
  • Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
  • Fennikel og appelsin, tyndskåret, blandet m rucula og pyntet m valnødder m olie/eddike dressing
  • Spidskålssalat med appelsin og tranebær
  • Coleslaw
  • Grønkålssalat m æbletern og cashewnødder og sennepsdressing
  • Vildttilbehør: Selleri salat a la Waldorff samt hjemmerørte tyttebær
  • Grove tern af rødbeder med solbærglacering og krydderurter.
  • Ovnbagte gulerødder med honning og krydderurter
  • Ovnbagte rodfrugter
  • Bagte Hokaido-græskar i tern m olie og krydderurter
  • Græskarcreme med timian (varm græskarmos m lidt fløde)
  • Bagte tomater fyldt med sennepsrasp og mandler, varm.

 

Dessert, vælg mellem:

  • Brownies m rørt is og brombærkompot
  • Hindbærtærte på marcipanbund m hjemmelavet creme af flødeskum, græsk yoghurt og vanilje
  • Blommetrifli m små italienske makroner, portionsanrettet i glas
  • Pæredrøm: kiksebund krydret med kanel og ingefær, toppet m karamelflødeskum blandet finhakket syltet ingefær, henkogte pærer, drysset med hakket Toblerone og ristede mandelsplitter.
  • Chokolademousse m strejf af appelsin, portionsanrettet i glas
  • Vinterdrøm: Marengsbund m lemoncurd toppet med rørt vaniljeis, pyntet med chokolade og guldstøv
  • Islagkage
  • Den klassiske: Frugtsalat af henkogte og friske frugter med hjemmelavet råcreme.

 

Natmad, vælg mellem:

  • Hjemmelavet tomatsuppe med hjemmebagte spinat/ost twister
  • Gullaschsuppe m flutes
  • Aspargessuppe m kødboller og flutes
  • Spinat-linsesuppe med flutes
  • Pizzasnegle og pølsehorn
  • Pølsevogn, lav selv hot dog med det hele.
  • Natlig tapas: mini-spegepølser, oliven, oksepastrami, pate m cornichon, brie, dadler m flødeost


Mulighed for leje af værelser til overnatning.

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
info@galleri-emmaus.dk

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere