38 gode værelser...

Corona-status

Emmaus Hostel holder åbent for udlejning af værelser med eget bad og toilet.

Vi er i denne tid særligt opmærksomme på at undgå smitte med Corona virus.

Alle værelser står minimum 3 døgn efter brug, så evt vira dør. Herefter rengøres værelset ekstra grundigt inden det igen står klar til udlejning.

Dørhåndtag og gelændere rengøres ekstra i denne periode.

Skulle den situation opstå, at en af vore gæster blev syge hos os, tager vi hånd om det. Det anvendte værelse vil IKKE blive udlejet før efter en karens periode, og at værelset er desinficeret.

Grethe Olsen, direktør.

 

EMMAUS hostel har 38 værelser. Der er trådløs netadgang, fælles køkkenfaciliteter og rummelige værelser med eget bad og toilet.
Der er udsigt til haven fra alle værelser. Nogle af værelserne har opholdsområde og faciliteter til at lave te og kaffe.
Hovedbygningen rummer også et stort galleri med butik, som man er meget velkommen til at besøge. Gæsterne på EMMAUS hostel har også adgang til solterrasse og en stor park.

Aktiviteter i området
Inden for 25 km er der mulighed for f.eks. trætopklatring på Camp Adventure, den store udsigt fra Skovtårnet, Stevns Klint, fossiljagt i Faxe Kalkbrud eller smuk aftenstemning i parken ved Gisselfeld Kloster. Vi hjælper gerne med at arrangere det praktiske.

Book online

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere