Galleriet for kristen religiøs samtidskunst

Corona-status

  • Galleri Emmaus holder fra og med den 15. april åbent med almindelige åbningstider: onsdag, torsdag, fredag og lørdag mellem 13 og 17.
  • Her er rigtig god plads, og håndsprit står klar lige indenfor hoveddøren. Man kan uden vanskeligheder holde afstand til andre. Vi undlader i denne tid at byde på kaffe i sofahjørnet i butikken, men tilbyder i stedet en flaske kildevand.
  • Har man lyst til galleri besøg og nyde naturen i haven og skovene omkring Haslev, og samtidigt undgå at være sammen med andre, er det også muligt. Ring og aftal en tid med os på alle hverdage mellem 9 og 14 på tlf 5443 5433, så åbner vi specielt for dig/jer.

 

Velkommen igen på Galleri Emmaus.

Udstillingen med malerier af Anne Karin Court-Payen er udsat på ubestemt tid til grænserne igen må krydses. Foreløbig er udstillingen med Stig Weyes malerier forlænget.

 

 

Vi sælger moderne kunst af anerkendte og professionelle kunstnere, der vover at beskæftige sig med de bibelske fortællinger og eksistentielle spørgsmål.

Emmaus galleri og kursuscenter drives af Emmausfonden, hvis formål er at støtte og udvikle den kristne religiøse kunst i Danmark.

God rundtur i kunstens verden og velkommen indenfor i Haslev

Åbningstider:
Onsdag – lørdag kl. 13-17.

Bestil rundtur for grupper:
Kontakt Grethe Olsen på tlf 2360 4722 eller send mail info@galleri-emmaus.dk for aftale.

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere