Hostel295
 


 
 
 
 
 
 
 
PRIVATE FESTER
 
 
Menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene. Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr 575 /person. Uden gå-hjem-mad kr 525. Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Minimum 40 personer.
 
 
FESTMENU 2017

Velkomstdrink
• Asti
• Mousserende rosévin
• Aperol m mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
• Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
• Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)

Forretter, vælg mellem:
• Klassisk rejecocktail m asparges, mango og rosa dressing
• Laksetatar m rødløg, grønne asparges og dildcreme
• Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
• Varmrøget laks m rejer og sauce verte
• Røget hellefisk med frisk tomatsalsa (tillæg kr 10/person)
• Symfoni af skaldyr med urtedressing
• Hjemmelavet hønsesalat på ananasring pyntet m bacon og tomat
• Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
• Vitello tonnato på salat pyntet med capers (kogt kalvekød i tynde skiver m tunsauce)
- Alle anrettes med let salat og flutes serveres til.

Hovedretten er en buffet af to slags kød, to slags kartofler, sauce og to slags grønt:
• Helstegt kalvefilet (gennemstegt) med champignon og strimlet peberfrugt
• Kalvesteg m svampe og løg eller stegt som vildt
• Svinekæber m rosmarin, braiseret i lokal øl
• Svinekam med sprød svær og klassisk tilbehør
• Hel svinemørbrad fyldt med champignon, valnødder og hvidløg
• Kalkunbryst fyldt med semidried tomater og forårsløg
• Kylling inderfilet m urte-ostecreme og bacon
• Rosa stegt oksemørbrad m champignon og strimlet peberfrugt (tillæg kr 25/person)
• Lammekrone marineret med hvidløg og timian
• Helstegt vildsvineryg m bacon (tillæg kr 25/person)
• Kalkunbryst fyldt med semidried tomater og forårsløg
• Appelsinglaceret andebryst

Tilbehør kartofler/pasta/ris, vælg mellem:
• Kartoffeltoppe m nødder, persille og purløg
• Kogte kartofler m friskhakket persille ( i sæson)
• Små saltbagte kartofler
• Flødekartofler
• Kartoffelbåd m aioli
• Røsti

Tilbehør sauce, vælg mellem:
• Skysovs
• Bearnaisesauce
• Vildtsovs
• Champignonsauce
• Paprikasauce
• Rødvinssauce

Tilbehør salat/råkost, vælg mellem:
• Klassisk mixed grøn salat efter årstiden udbud
• Bønnesalat m grønne bønner, artiskokhjerter og rødløg
• Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
• Pærer og fennikel, tyndskåret m olie/eddike dressing
• Rucula med stegte blommer, lidt frisk gedeost og saltmandler
• Selleri salat a la Waldorff
• Coleslaw
• Bagte tomater fyldt med sennepsrasp og mandler, varm.
• Ratatouille (tomat, squash og aubergine), varm
• Kogte porrer og gulerødder i skiver m timian og citron/oliedressing (varm)

Dessert, vælg mellem:
• Brownies m rørt is og pyntet m årstidens bær
• Hindbærtærte på marcipanbund m hjemmelavet hvid creme
• Blommetrifli m små italienske makroner
• Pærer Belle Helene: Vaniljeis, syltede pærer, chokoladesovs og kandiserede violer
• Creme Brulé med bær
• Islagkage
 
Natmad, vælg mellem:
• Hjemmelavet tomatsuppe med hjemmebagte spinat/ost twister
• Gullaschsuppe m flutes
• Aspargessuppe m kødboller og flutes
• Små croissanter m 3 slags fyld: pastrami m tyttebær/peberrod, hønsesalat og brie m figenkompot
• Pizzasnegle og pølsehorn
• Pølsevogn, lav selv hot dog med det hele.


Mulighed for leje af værelser til overnatning
 
 
 
Kontakt:
Emmaus - Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
info@galleri-emmaus.dk
 
 
 
EM1 EM2 EM3 EM4
 
 
EMMAUS | CVR: 32096050 | Højskolevej 9, 4690 Haslev  | Tlf.: 54 43 54 33