Hostel295
 


 
 
 
 
 
 
 
PRIVATE FESTER
 
 
Menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene. Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr 575 /person. Uden gå-hjem-mad kr 525. Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Minimum 40 personer.
 
 
FESTMENU 2017

Velkomstdrink
• Asti
• Husets hyldeblomstdrik m danskvand, hvidvin og rundet med lidt cognac
• Kir royal
• Mousserende rosevin
• Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
• Mousserende æblemost med tyttebærsaft (uden alkohol)

Forretter, vælg mellem:
• Røget dyrekølle m oliventapanade og bruchetta
• Laksetatar m rødløg, grønne asparges og dildcreme
• Varmrøget laks m ærtecreme, valnødder og marinerede rødbedetern
• Røget hellefisk med frisk tomatsalsa
• Kyllingesalat med mango, druer og bladselleri
- Alle anrettes med let, sprød salat og flutes serveres til.

Hovedretter, vælg mellem:
• Rosa stegt oksemørbrad m champignon og strimlet peberfrugt
• Helstegt oksefilet med stegte løgringe og agurkesalat
• Lammekrone marineret med hvidløg og timian
• Helstegt vildsvineryg m bacon og waldorfsalat
• Orangeglaceret andebryst med kornsalat blandet m bladselleri, granatæble og appelsin

Tilbehør kartofler/pasta/ris, vælg mellem:
• Kartoffeltoppe m nødder, persille og purløg
• Nye kartofler m friskhakket persille ( i sæson)
• Små slatbagte kartofler
• Flødekartofler m strejf af tomat og chili
• Pasta m pesto
• Rispilau

Tilbehør sauce, vælg mellem:
• Skysovs
• Bearnaisesauce
• Vildtsovs
• Champignonsauce
• Paprikasauce
• Rødvinssauce.

Tilbehør salat/råkost, vælg mellem:
• Klassisk mixed grøn salat efter årstiden udbud
• Bønnesalat m grønne bønner, røde bønner, artiskokhjerter og rødløg
• Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
• Gulerodsråkost med abrikoser og mandler
• Coleslaw m sommerspidskål
• Tomatsalat med fetaost og sorte oliven
• Ruculasalat med semidried tomater og grillet squash

Dessert, vælg mellem:
• Kokosdrøm ( kage med kokosbund) med creme og bær
• Tiramisu
• Hjemmebagt luksus chokoladetærte m rørt is og pyntet m årstidens bær
• Amaretto fromage på mandelbund pyntet m mango og passionsfrugt

Klassikerne

Forret, vælg mellem:
• Hønsesalat på ananasring pyntet m bacon og tomat
• Tarteletter med høns i asparges
• Parmaskinke med melon
• Dampet laks med rejer, asparges og tomat med rosa dressing
• Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner.
 
Hovedret, vælg mellem:
• Kalvesteg m svampe, løg og sellerisalat a la Waldorff
• Hel svinemørbrad indbagt i butterdej og med agurkesalat
• Kalkunbryst fyldt med semidried tomater og forårsløg
• Svinekam stegt som vildt og med rabarberkompot
• Hel svinemørbrad fyldt med champignon, valnødder og hvidløg
Valgfri kartofler/pasta/ris, sovs og grønt som ovenfor.

Dessert, vælg mellem:
• Romfromage med årstidens bærkompot
• Rabarbertrifli med makroner, creme og flødeskum
• Rørt vaniljeis m frisk frugtsalat, chokoladesovs og skåle m ”knas”
• Jordbærmousse m hvid chokolade og flødeskum

Gå-hjem-mad, vælg mellem:
• Husets hjemmelavede tomatsuppe med spinat/ostebrød
• kartoffel-porresuppe med bacontern
• fad med 3 slags oste, 2 slags pålæg og lun leverpostej med bacon
 

Mulighed for leje af værelser til overnatning
 
 
 
Kontakt:
Emmaus - Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
info@galleri-emmaus.dk
 
 
 
EM1 EM2 EM3 EM4
 
 
EMMAUS | CVR: 32096050 | Højskolevej 9, 4690 Haslev  | Tlf.: 54 43 54 33