HØJSKOLE
 
 
 
 
FACILITETER
 
Huset med de mange rum
EMMAUS har lokaler i alle størrelser. Og en stor fleksibilitet i at imødekomme og håndtere forskellige ønsker og behov. Nogle højskolekurser holder stort set kun til i foredragssalen, mens andre fylder hele huset ud fra kælder til kvist.
 
Værelser
38 af vores værelser har eget bad og toilet. 40 andre værelser i hovedbygningen har et fælles område på gangen med nye baderum og nye toiletter. For både bad og toilet gælder, at man går ind i sit eget rum. I øvrigt er værelserne i hovedbygningen nyrenoverede med smukke plankegulve og dejlig atmosfære.
 
Mad
Man spiser godt her på stedet. Tre store hovedmåltider med stor og lækker buffet. Og 3 mellemmåltider (kaffe | te) med hhv frugt, boller og kage som tilbehør. Vi tager gerne hensyn til, hvis du har særlige behov. Og køkkenpersonalet er i det hele taget imødekommende og gode til det de gør...  
 
Som gæst i huset
har du mulighed for at nyde alt det andet, som huset også byder på: kunsten, udstillingerne og butikken. Så kig endelig omkring og få mere med herfra end du lige havde planlagt.
 
   
Borgen
med plads til 60 deltagere
Foredragssalen 
med plads til 100 deltagere
Hallen 
med plads til 400 deltagere
 
       
 
 
EM1 EM2 EM3 EM4
 
 
EMMAUS | CVR: 32096050 | Højskolevej 9, 4690 Haslev  | Tlf.: 54 43 54 33